Basketball

Mondiaal behoort basketbal tot de top tien van populairste sporten. Helaas is deze dynamische teamsport in Nederland niet zo fameus. Desondanks is het heerlijk om elk weekend in de sporthal te zijn en de wedstrijden op elk niveau en elke leeftijd te volgen.

De verbeten gezichten van de jongste spelers, het fanatieke spel van de dames, de spectaculaire acties van het herenteam en alles wat daartussen zit. Allemaal mooie momenten om op de gevoelige plaat vast te leggen en na de wedstrijd te delen met familie & vrienden.

Marcel van Gaalen is de clubfotograaf van Almere Pioneers en maakt wedstrijdfoto’s, teamfoto’s en eventfoto’s. Heb je vragen, fotowensen of wil je weten wanneer Marcel in de hal is? Geen probleem, laat het weten en neem contact op!

Klik op deze pagina op de foto om van de betreffende wedstrijd of event om meer foto’s te zien.

Seizoen 2022-2023


Wil jij een foto van jouw Almere Pioneers team?

Dat gaat heel eenvoudig en kost niets! Laat de (assistent) coach, teamouder of aanvoerder van het team hieronder een beschikbare datum en tijdsslot selecteren. Laat vervolgens de contactgegevens achter en zorg dat je op de afgesproken tijd met het complete team in de wedstrijd hal bent.

De locatie van de wedstrijd hal waar de foto gemaakt wordt is de zaal waar op de geselecteerde dag de thuiswedstrijden van Almere Pioneers worden gespeeld.

  • Topsportcentrum (Pierre de Coubertinplein 4, 1362 LB Almere)
  • Sporthal Waterwijk (IJsselmeerweg 48, 1316 RK Almere)
  • Sporthal Haven (Parkwerf 138, 1354 EB Almere)

Binnen één werkdag is je teamfoto op deze website beschikbaar.


Seizoen 2021-2022


Almere Pioneers M16-2

Team foto’s

Overige teams & events


Seizoen 2020-2021