Diving

Over de hele wereld zijn fantastische koraalriffen te vinden en daardoor is duiken een fascinerende vrijetijdsbesteding. Er is als duiker ook niets mooiers dan dat je mag kijken naar de enorme diversiteit aan vissen, ongewervelden, koralen, sponzen, algen en marine reptielen & marine zoogdieren.

Hobby duiken in tropische wateren is als “gewone” Hollander een kostbare aangelegenheid. Voor velen is het hierdoor onmogelijk om het hele jaar door deze liefhebberij uit te voeren. Het is dan ook geweldig om het onderwaterleven vast te leggen en ervaringen op een later moment te herbeleven.

Wake up…

Spotted Eagle Ray (eating)
.
French Angelfish

…time to explore Bonaire

9-12 uur vliegen vanaf Amsterdam.

Deze bijzondere Nederlandse gemeente in het Caribisch gebied is de plek waar alle ingrediënten voor een fantastische duikvakantie bij elkaar komen. Met recht Divers Paradise.

Bottlenose Dolphin
.
Oceanic Whitetip Shark

…time to explore Egypt

4-6 uur vliegen vanaf Amsterdam.

De Rode Zee is rijk aan mooie koraalriffen en heeft een grote diversiteit aan onderwaterleven. De getijde bewegingen zijn minimaal en daardoor ideaal voor duiken op elk niveau.

Giant Manta Ray
.
Moorish Idol

…time to explore Indonesia

15-20 uur vliegen vanaf Amsterdam.

De wateren om de Indonesische eilanden geven voor de beginner tot vergevorderde adventure divers …

Onder het mom van “niet op beeld, dan heb je het ook niet gezien” is er een verzameling gemaakt van 10-seconden clips. Voor wat betreft de kwaliteit zijn wij altijd aan het leren en verbeteren. Daarnaast is het onderwerp vaak bijzonder genoeg en daardoor de kwaliteit ondergeschikt aan de beleving. Bekijk de tientallen video’s op het YouTube kanaal “…time to dive” en ontdek de persoonlijke minidatabase van vissen, ongewervelden, koralen, sponzen, algen en marine reptielen & marine zoogdieren.